Documenten en formulieren

Resultaten

november 2018

Dit rapport toont hoeveel een cliënt gemiddeld gebruik gemaakt heeft van RTH in 2017. We tonen hier de cijfers voor 2017, omdat we ons op een volledig jaar kunnen baseren.

november 2018

Dit rapport is analoog aan het rapport 'Aantal RTH-prestaties per module per provincie cliënt en zorgregieregio', maar toont nu het aantal ingezette punten i.p.v. het aantal prestaties.

november 2018

Dit rapport toont de RTH-prestaties per module en per zorgregieregio, waarbij we het domicilieadres van de cliënt als uitgangspunt nemen.

november 2018

Dit rapport toont de RTH-prestaties per leeftijdsgroep en per zorgregieregio, waarbij we het domicilieadres van de cliënt als uitgangspunt nemen.

november 2018

Dit rapport is analoog aan het rapport 'Aantal RTH-prestaties per module per provincie cliënt en zorgregio', maar toont nu het aantal ingezette punten i.p.v. het aantal prestaties.

november 2018

Dit rapport toont de RTH-prestaties per module en per zorgregio, waarbij we het domicilieadres van de cliënt als uitgangspunt nemen.

november 2018

Dit rapport toont de RTH-prestaties per leeftijdsgroep en per zorgregio, waarbij we het domicilieadres van de cliënt als uitgangspunt nemen.

november 2018

Dit rapport is analoog aan het rapport 'Aantal RTH-prestaties per module per penhouder en onderaannemer', maar toont nu het aantal ingezette punten i.p.v. het aantal prestaties.

november 2018

Dit rapport toont net zoals het rapport 'Aantal RTH-prestaties per leeftijdsgroep per penhouder en onderaannemer' het totaal aantal RTH-prestaties voor de penhouders die gelegen zijn in deze zorgregio/zorgregieregio, verder uitgesplitst naar eventuele onderaannemers, maar hier worden de prestaties verder uitgesplitst naar module.