Documenten en formulieren

Resultaten

18/5/2021

Samen met de gegevens van uw vrijetijdszorg kunt u in dit document de subsidiegegevens invullen. 

18/5/2021
In het jaarverslag kunt u de activiteiten en de werkzaamheden van uw vrijetijdszorgorganisatie ingeven. De namen van de deelnemers aan uw vrijetijdszorgactiviteiten moet u niet in het jaarverslag ingeven, maar moet u bij uw vrijetijdszorg bijhouden. Het VAPH kan de namen eventueel ter controle opvragen.
06/12/2019

Samen met de gegevens van uw vrijetijdszorg kunt u in dit document de subsidiegegevens invullen.

06/12/2019

In het jaarverslag kunt u de activiteiten en de werkzaamheden van uw vrijetijdszorgorganisatie ingeven. De namen van de deelnemers aan uw vrijetijdszorgactiviteiten moet u niet in het jaarverslag ingeven, maar moet u bij uw vrijetijdszorg bijhouden. Het VAPH kan de namen eventueel ter controle opvragen. 

maart 2019

Dit modeladdendum kan gebruikt worden als basis voor een addendum bij de huurovereenkomst die de huurder en de verhuurder van een huurpakket hulpmiddelen voor personen met een snel degeneratieve aandoening moeten sluiten.

maart 2019

Deze modelhuurovereenkomst kan gebruikt worden als basis voor de huurovereenkomst die de huurder en de verhuurder van een huurpakket hulpmiddelen voor personen met een snel degeneratieve aandoening moeten sluiten.

29/11/2018

Bijlage bij infonota INF/AZF/18/36 - wijziging kinderbijslag vanaf 2019.