Documenten

8 documenten gevonden

Als u gebruikmaakt van kortdurend verblijf in een multifunctioneel centrum of vergunde zorgaanbieder, moet u dit formulier gebruiken om de overeenkomst tussen u en de dienst of organisatie af te sluiten. Laat dit formulier invullen door de dienst of organisatie waarmee u de overeenkomst afsluit.

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH uw persoonlijke gegevens en de gegevens van het PAB-rekeningnummer.

Met dit formulier verklaart de behandelende arts-specialist van een gespecialiseerde dienst dat een kind van 6 tot en met 17 jaar in aanmerking komt om een persoonlijke-assistentiebudget aan te vragen via de spoedprocedure.

Met dit formulier verklaart u zich akkoord met het feit dat uw minderjarige zoon of dochter in het kader van een studentenovereenkomst optreedt als persoonlijke assistent van een persoon met een handicap.

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH een overzicht van de kosten die u in het kader van het persoonlijke-assistentiebudget (PAB) gemaakt hebt.

Met dit formulier brengt u het VAPH ervan op de hoogte dat u persoonlijke assistentie in de thuissituatie inkoopt via een door het VAPH erkende voorziening of een andere organisatie die persoonlijke assistenten in loondienst heeft.

Met dit formulier brengen PAB-budgethouders het VAPH op de hoogte van een eventuele combinatie van het persoonlijke-assistentiebudget met andere zorgvormen.

Met dit formulier geeft u aan het VAPH de toestemming om uw attest voor het verkrijgen van extra dienstencheques, rechtstreeks aan een bijstandsorganisatie te bezorgen.