Documenten

11 documenten gevonden

Dagondersteuning en/of woonondersteuning kunt u aanvragen in aantal dagen en nachten per week. Als u bovenop een vast weekschema nog bijkomende dagen dagondersteuning en/of nachten woonondersteuning wenst per maand of per jaar, moet dat omgerekend worden naar aantal dagen of nachten per week. Dit excel-bestand helpt u bij die berekening.

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH een overzicht van de kosten die u in het kader van het persoonsvolgend budget gemaakt hebt.

Via het ondersteuningsplan persoonsvolgend budget bezorgt u aan het VAPH de gegevens om een persoonsvolgend budget (PVB) aan te vragen. De handleiding helpt u bij het invullen. Voor de berekening van het aantal dagen dagondersteuning en aantal nachten woonondersteuning kunt u gebruik maken van het excel-bestand 'Berekening van het aantal dagen dagondersteuning en aantal nachten woonondersteuning'.

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH de gegevens om een persoonsvolgend budget aan te vragen via de spoedprocedure.

Met dit formulier verklaart de behandelende arts-specialist van de gespecialiseerde dienst dat een volwassen patiënt in aanmerking komt om een persoonsvolgend budget aan te vragen via de spoedprocedure.

Het agentschap gaat op basis van deze aanvraag na of uw situatie voldoet aan de definitie van een noodsituatie. Bij een positieve beslissing bepaalt het agentschap welke budgetcategorie aan u toegewezen wordt voor een periode van 22 weken.

Met dit formulier vraagt u een persoonsvolgend budget aan. Het is belangrijk dat u deze aanvraag binnen tien weken weken na de aanvraagdatum van uw noodsituatie indient. Als u geen persoonsvolgend budget na nood wilt aanvragen, hoeft u dit formulier niet in te dienen.

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH de gegevens om uw persoonsvolgend budget volledig of gedeeltelijk te starten met besteding in cash.

Met dit formulier kunt u uw persoonsvolgend budget, uw persoonlijke assistentiebudget, of ondersteuning vanuit het multifunctionale centrum (MFC) stopzetten om de overstap te maken naar het basisondersteuningsbudget (BOB).

Met dit formulier bezorgt u aan het VAPH de gegevens van de overeenkomst die u hebt afgesloten voor de besteding van uw persoonsvolgend budget in cash.