10 juni 2021

Het VAPH blikt terug op 2020

Het VAPH blikt terug op het jaar 2020. We doen dat met een uitgebreid cijferluik (Het VAPH in cijfers) en een terugblik van de directie en medewerkers van het VAPH op gebeurtenissen en projecten die kenmerkend waren voor het afgelopen jaar.

In 'Het verhaal van het VAPH' leest u hoe de directie en medewerkers van het VAPH zich het jaar 2020 zullen herinneren. Het afgelopen jaar werd ook voor het VAPH grotendeels bepaald door de coronacrisis. De onzekerheid en de steeds wijzigende situatie hebben een belangrijke impact gehad op iedereen, niet in het minst op de personen met een handicap. U leest er meer over in het verhaal van het VAPH en op de specifieke pagina over de coronacrisis. 

Ondanks de coronacrisis is het VAPH er in geslaagd om zijn ‘gewone’ werking verder te zetten. We kunnen u dus in dit jaarverslag naar goede gewoonte ook een stevige brok cijfermateriaal bieden. Op die manier geven we u inzichten in de evoluties binnen onze sector en in onze eigen werking en dienstverlening: tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen, de persoonlijke budgetten, rechtstreeks toegankelijke hulp, informatie over organisaties ... 

Lees de terugblik op 2020

Lees alle nieuwsberichten