25 november 2021

Infosessies: besteding van een persoonsvolgend budget - schrijf u nu in

Hebt u recent voor het eerst een persoonsvolgend budget ontvangen en hebt u vragen zoals: 

  • Mag ik mijn budget inzetten voor vervoer? 
  • Kan ik mijn vrijwilligers eens trakteren? 
  • Wat als ik ook dienstencheques wil inzetten? 
  • ...

Het VAPH organiseert in januari en februari 2022 infosessies in alle provincies. Tijdens de sessies krijgt u meer informatie over de mogelijkheden om uw persoonsvolgend budget (PVB) te besteden. Na de presentatie krijgt u ook de kans om vragen te stellen over uw persoonlijk dossier aan een dossierbeheerder.

Voor wie?

De infosessies zijn bedoeld voor houders van een persoonsvolgend budget die pas gestart zijn of die hun kennis willen opfrissen.

Waar en wanneer?

Er worden in iedere provincie twee infosessies op dezelfde dag georganiseerd, een in de namiddag (om 14.00 uur) en een ‘s avonds (om 18.00 uur).

Neemt u liever deel aan een online sessie? Dan kunt u deelnemen aan een webinar. In die webinar geven we dezelfde toelichting als tijdens de infosessies in de provincies. Het enige verschil is dat u tijdens de webinar geen vragen kunt stellen over uw dossier. Nadien kunt u uiteraard contact opnemen met het team Budgetbesteding. We organiseren de webinar na de infosessies in de provincies. We houden u op de hoogte van de datum.

Lees meer op de webpagina Infosessies besteding van een persoonsvolgend budget.

Lees meer over de besteding van het persoonsvolgend budget

Lees alle nieuwsberichten