24 februari 2022

Gezocht: jongeren die hun verhaal willen vertellen

In het kader van het project CuSeHa* zoekt het Kenniscentrum WWZ(opent nieuw venster) jongeren tussen 14 en 26 jaar met een migratie-achtergrond en een speciale band met Brussel (studeren, werken of wonen) die hun ervaringen willen delen als persoon met een autismespectrumstoornis, een licht verstandelijke beperking, of een niet-aangeboren hersenletsel. De gesprekken vinden plaats op: woensdag 9, donderdag 10, dinsdag 15 maart, na de schooluren. 

Meer informatie over deze oproep en hoe u kunt deelnemen, vindt u via de website van het Kenniscentrum WWZ(opent nieuw venster).

*CuSeHa is een gezamenlijk project van het Kenniscentrum Welzijn Wonen Zorg (WWZ) en Dienst Ondersteuningsplan Vlaams-Brabant en Brussel (DOP) en richt zich op cultuursensitieve zorg voor mensen met een handicap (CuSeHa). Het doel is om de drempels voor mensen met een migratieachtergrond te verlagen.

Lees alle nieuwsberichten