23 februari 2022

Vinger aan de pols

Kent u iemand die graag op de hoogte wil blijven van het nieuws van het VAPH? Het VAPH stuurt twee nieuwsbrieven uit om personen met een handicap, hun omgeving en professionelen te informeren:

  • De VAPH-nieuwsbrief bevat nieuws over VAPH-ondersteuning, zoals hulpmiddelen en rechtstreeks toegankelijke hulp. U leest er ook informatie over nieuwe regelgeving, over wijzigingen aan de bestedingsregels voor budgetten en over de gevolgen van het coronavirus voor de VAPH-ondersteuning.
  • Via het Nieuws voor professionelen verstuurt het VAPH infonota’s aan diensten en zorgaanbieders in de sector. Die bevatten informatie en instructies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van die organisaties. De nieuwsbrief bevat ook nuttige informatie voor organisaties, zoals aankondigingen van opleidingen, aanpassingen aan de site en handleidingen. 

Zou iemand in uw omgeving het interessant vinden om een van de nieuwsbrieven te ontvangen? Stuur dan een van de onderstaande linken door en help informatie over handicap mee te verspreiden. 

Abonneer u op de VAPH-nieuwsbrief

Abonneer u op Nieuws voor professionelen

Kent u het magazine Sterk? Sterk is het gratis, driemaandelijks magazine van het VAPH. Sterk brengt sterke verhalen van mensen met een handicap. Mensen met een handicap of vanuit het werkveld of het VAPH vertellen hun ervaringen, geven concrete tips, zetten de lezer op weg.

Ontdek Sterk

Neem een abonnement op het tijdschrift Sterk