23 februari 2022

Zorgwijs maakt u wegwijs in het zorgaanbod

Hebt u als persoon met een handicap een persoonsvolgend budget? Dan kunt u zelf bepalen welke zorg en ondersteuning u koopt met uw budget. Die zoektocht is soms een uitdaging. Daar wil Zorgwijs aan tegemoet komen door een overzicht te bieden van het zorg- en ondersteuningsaanbod in de buurt.

Bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding, woonondersteuning of individuele begeleiding? Zorgwijs.be(opent nieuw venster) bundelt de door het VAPH erkende of vergunde zorgaanbieders op één online platform. In enkele klikken komt u te weten welke organisaties de specifieke ondersteuning aanbieden waar u nood aan hebt en dat in uw buurt. Ook krijgt u zicht op beschikbare plaatsen.

Eerder op zoek naar een persoonlijk assistent? Dan kunt u een vacature plaatsen op het platform. Persoonlijke assistenten kunnen zelf op het platform ook laten weten dat ze beschikbaar zijn. Zo kan er via Zorgwijs een match ontstaan tussen u en de assistent.
Zorgwijs.be is een website van PVBwijzer en kwam tot stand in samenwerking met het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Lees alle nieuwsberichten