10 maart 2022

Webinar: 'Gezond begint in je mond. Ook voor personen met een beperking'

Een gezonde mond vormt een integraal deel van de algemene gezondheid. Veel mondaandoeningen kunnen voorkomen worden door het toepassen van een zorgvuldige mondhygiëne. Mondzorg bij personen met een handicap is echter niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom wil Gezonde Mond (Vlaams Instituut Mondgezondheid) heldere informatie geven over mondgezondheid bij personen met een handicap en de nodige tools aanreiken. Op donderdag 24 maart, van 20 uur tot 21.30 uur gaat over dit onderwerp een webinar door, bedoeld voor alle eerstelijnszorgprofessionals.

Meer informatie over de sprekers, praktische info en de inschrijvingslink vindt u op de website van Gezonde Mond(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen