23 mei 2022

Interactieve wegwijsbrochures

Wilt u in één oogopslag weten welke ondersteuning het VAPH biedt en wat die voor u kan betekenen? Wilt u de belangrijkste aspecten van bijvoorbeeld rechtstreeks toegankelijke hulp, hulpmiddelen en aanpassingen, het persoonsvolgend budget … ontdekken, zonder te veel details?

In de interactieve wegwijsbrochures leest u een korte omschrijving van de ondersteuning van het VAPH, verduidelijkt met voorbeelden, getuigenissen, filmpjes enzovoort. 

Wilt u meer weten over een bepaalde ondersteuningsvorm, welke voorwaarden er zijn en hoe u de ondersteuning moet aanvragen? Dan kunt u vanuit de interactieve wegwijsbrochure doorklikken naar de informatie op onze website. U komt dan meteen op juiste plaats op de website terecht.

Naar de interactieve wegwijsbrochures

Lees alle nieuwsberichten