19 mei 2022

Training Persoonlijke Ondersteuningsuitkomsten Schaal (POS)

De Hogeschool Gent (HOGENT) organiseert op 23 mei en 9 juni een training Persoonlijke Ondersteuningsuitkomsten Schaal (POS). De POS is een instrument dat de kwaliteit van leven van mensen in kaart brengt. 

Tijdens de POS-training kunnen professionelen zich bekwamen in het gebruik van de POS en zo een tool in handen krijgen om een goed zicht te krijgen op de kwaliteit van leven van de mensen die zij ondersteunen. 

Het instrument is het resultaat van een samenwerking tussen HOGENT, UGent en voormalig Arduin (zorgorganisatie in Nederland). De eerste ontwikkeling van de POS richt zich op mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie vindt u op de website van HOGENT(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen