Dienstverlening voor budgethouders

Bent u houder van een persoonlijke-assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend budget (PVB) en hebt u vragen over de besteding ervan? Dan kunt u steeds terecht bij het team Budgetbesteding van het VAPH. 

Hoe contacteert u het team Budgetbesteding?

U kunt ons bereiken via verschillende kanalen:

  • U kunt bellen naar 02 249 30 00.
    Onze kantoren zijn geopend van 8.30 tot 12 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag en tijdens de maanden juli en augustus sluiten onze kantoren om 16 uur.
  • U kunt mailen naar budgetbesteding@vaph.be.
  • U kunt uw vraag stellen via het contactformulier.

Zitdagen voorlopig opgeschort

Sinds februari 2020 organiseert het VAPH maandelijks zitdagen in elke provincie. Zolang de maatregelen in het kader van de coronacrisis duren, zijn de kantoren echter gesloten voor bezoekers en worden er geen zitdagen georganiseerd. U kunt uiteraard wel telefonisch, per mail, of via het contactformulier contact opnemen. 

Zodra de zitdagen weer kunnen doorgaan, verneemt u dat via de VAPH-website.

Voortdurend verbeteren

Het team Budgetbesteding wil blijvend investeren in een goede dienstverlening voor u als budgethouder. Uw mening is daarom belangrijk. U vindt onderaan elke mail die u krijgt van het team Budgetbesteding een formulier waarmee u opmerkingen en verbeterpunten aan ons kunt bezorgen. We gebruiken uw feedback om onze dienstverlening continu bij te sturen.

Lees meer over persoonlijke budgetten

Lees alle nieuwsberichten