Het VAPH blikt terug op 2019

Het VAPH blikt terug op het jaar 2019. We doen dat met een uitgebreid cijferluik (Het VAPH in cijfers) en een terugblik van de directie en medewerkers van het VAPH op gebeurtenissen en projecten die kenmerkend waren voor het afgelopen jaar.

In 'Het verhaal van het VAPH' leest u hoe de directie en medewerkers van het VAPH zich het jaar 2019 zullen herinneren. De eerste tussentijdse evaluatie van de persoonsvolgende financiering voor meerderjarigen, de voorbereidingen in de aanloop naar de nieuwe Vlaamse Regering en de lange periode van onzekerheid over het of en hoe van 'correctiefase 2' passeren hier onder meer de revue.

Naar goede gewoonte bieden we u ook een stevige brok cijfermateriaal en inzichten in de evoluties binnen onze sector en in onze eigen werking en dienstverlening: tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen, de persoonlijke budgetten, rechtstreeks toegankelijke hulp, informatie over organisaties ... Boven op de reeds vertrouwde rapporten en duidingen, bieden we u in deze editie van Het VAPH in cijfers ook een cijfermatig zicht op de impact van correctiefase 2 voor de individuele budgethouders.

Lees de terugblik op 2019

Lees alle nieuwsberichten