Infosessies persoonsvolgend budget na jeugdhulp

Het VAPH organiseerde op 31 mei 2021, in samenwerking met ACT Oost-Vlaanderen, een online infosessie rond het persoonsvolgend budget na jeugdhulp. Wegens de grote belangstelling worden er nog twee bijkomende infosessies georganiseerd op donderdag 24 juni en dinsdag 29 juni 2021.

Met de online infosessie willen we u informeren over de verschillende wijzigingen die er sinds 2020 gebeurd zijn rond het persoonsvolgend budget na jeugdhulp en willen we een antwoord bieden op de vragen die bij jullie leven.

De infosessie is in eerste instantie bedoeld voor zorgaanbieders die jongvolwassenen moeten begeleiden bij de overgang van minderjarigenondersteuning naar een persoonsvolgend budget als meerderjarige. Daarnaast verwelkomen we ook graag andere professionelen die hun algemene kennis over het persoonsvolgend budget na jeugdhulp willen opfrissen.

We vragen om ten laatste op dinsdag 15 juni 2021 in te schrijven. Na uw inschrijving ontvangt u een link met de uitnodiging om te kunnen deelnemen aan de infosessie.

Schrijf u in voor de infosessie op donderdag 24 juni

Schrijf u in voor de infosessie op dinsdag 29 juni

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen