startbeeld van het filmpje over woon-en leefkosten met beeld Katrien Panis van het team Beleid van het VAPH

Lees de decembereditie van het magazine Sterk

Vanaf 21 december is de nieuwe Sterk er. In deze bijzondere eindejaarstijd brengt ons magazine feestelijkheid in huis. We strikten een aantal bekende Vlamingen - natuurlijk met een warm hart voor personen met een handicap - die terugblikken op het voorbije jaar en vertellen wat ze dromen voor het volgende. Naar aanleiding van het nieuwe programma ‘Cupido Ofzo’ vertelt Steven De Weirdt van ADITI over het belang van liefde, intimiteit en seksualiteit in ieders leven. Mogelijk vindt u in dit nummer ook inspiratie om kerst en nieuwjaar anders te vieren in ons feestdossier.

Het sprankelende beeldverhaal, de feestverhalen van de Warmste Week of bij ‘t Ferm laten u meeproeven van de feeststemming. De corona-pagina geeft u alvast een overzicht van de belangrijkste regels om dat veilig te doen. Ernstig zijn we ook altijd: wilt u weten hoe de woon- en leefkosten bij een vergunde zorgaanbieder in elkaar zitten en hoe u er inspraak in kan hebben, lees dan zeker de interviews met Katrien Panis van het VAPH, Bert Van Der Stockt van vergunde zorgaanbieder Zonnelied en Lief Van Bael en Eddy Vandemeulebroecke van de gebruikersverenigingen met informatieloket voor collectieve overlegorganen. Het is maar een greep uit de inhoud.

Bent u nog geen abonnee? Abonneer u dan gratis op Sterk, en krijg het magazine 4 keer per jaar in de bus. Bent u blind of slechtziend? Dan is een ingesproken versie beschikbaar op vraag.

 Video: Nieuw systeem voor woon- en leefkosten     Video: Ferme geschenken voor een fijn eindejaar

Lees de decembereditie van Sterk digitaal

Lees alle nieuwsberichten