Lees de juni-editie van het magazine Sterk

Vanaf 21 juni valt het gratis VAPH-magazine Sterk in de bus. U kunt het ook lezen via de website. Deze editie brengt weer boeiende verhalen. 

Het persoonlijke-asssistentiebudget (PAB) bestaat nu 20 jaar. Trotse mama Kathleen vertelt wat het betekende voor haar en haar kinderen. Jef Breda, een gewaardeerd expert van het eerste uur, deelt zijn inzichten. Collega’s die er toen ook al bij waren herinneren zich hoe het was. En hoe we al die ervaring delen met onze Europese collega’s, leest u in het artikel over UNIC. Als mantelzorger beslissen over of en hoe u ondersteuning opneemt als persoonlijke assisent: daarvoor is er nu een toolbox: Noor Seghers weet er alles over. En James Van Casteren, administrateur-generaal van het VAPH, geeft een blik op de toekomst. 

Aan het vakantiegevoel gaan we evenmin voorbij, nu er opnieuw meer mogelijk is. Hoe u bijvoorbeeld een prikkelarm of hypoallergeen vakantieplekje vindt, vertellen de collega’s van Toerisme Vlaanderen. Samen met hen tonen we de weg in de groei aan mogelijkheden die er intussen zijn om een heerlijke en betaalbare vakantie te vinden. Veilig en in ons land, zoals het nu mag.

Telkens weer kijken we uit naar de prestaties tijdens de Paralympics. Dit jaar gaan ze door van 25 augustus tot 5 september. Sterk wist wielrenner Tim Celen te strikken voor een interview.

Bent u nog geen abonnee? Abonneer u hier gratis. U krijgt het magazine dan 4 keer per jaar in de bus. Bent u slechtziend? Dan is een ingesproken versie beschikbaar op vraag.

Lees de juni-editie van Sterk digitaal

Lees alle nieuwsberichten