Opleiding voor MDT's: module D + wijzigingen regelgeving IMB sinds 1 juli 2019 (herhaling) - 17 februari 2020

  Intro
  -

  Vlaamse overheid - Herman Teirlinckgebouw
  Havenlaan 88
  1000 BRUSSEL
  België

  In mei en juni 2019 organiseerde het VAPH verschillende opleidingen over module D en de vernieuwde IMB-regelgeving van 1/7/2019. Op vraag van verschillende MDT’s wordt die opleiding herhaald voor MDT-medewerkers die de opleiding eerder niet konden volgen.

  De opleiding richt zich tot alle MDT-medewerkers die hulpmiddelen adviseren en module D opmaken.

  Programma

  Tijdens de opleiding wordt in het eerste deel de opmaak van module D nader bekeken. De richtlijnen die u terugvindt op vaph.be worden uitgeklaard aan de hand van voorbeelden. In het tweede deel worden de wijzigingen in de regelgeving voor IMB van 1 juli 2019, toegelicht. Het gaat om wijzigingen aan de indeling van de hulpmiddelen op de refertelijst en het gebruik van hulpmiddelenfiches bij aanvraag van hulpmiddelen, inclusief de doelgroepen van de hulpmiddelenfiches.

  Het VAPH beveelt deze opleiding ten zeerste aan aan alle MDT-medewerkers die hulpmiddelen adviseren. MDT-medewerkers die de opleiding al volgden in mei-juni 2019, hoeven de opleiding niet opnieuw te volgen.

  Inschrijven

  De gegevens die u met dit formulier verstrekt, gebruiken we alleen voor de organisatie van en de communicatie rond dit evenement.