Intro
  -

  Het VAPH organiseerde verschillende opleidingen over module D en de vernieuwde IMB-regelgeving van 1/7/2019. Op vraag van verschillende MDT’s wordt die opleiding herhaald voor MDT-medewerkers die de opleiding eerder niet konden volgen. Omwille van de coronacrisis organiseren we de opleiding online, in een verkorte versie en in 2 delen. Deze webinar gaat over de regelgeving sinds 1/7/2019 en het gebruik van algemene doelgroepen in module D. 

  De opleiding richt zich tot alle MDT-medewerkers die hulpmiddelen adviseren en module D opmaken.

  U vindt de opname van de webinar onder de tab 'Verslag'.

  Programma

  In deze webinar worden de wijzigingen in de regelgeving voor IMB van 1 juli 2019, toegelicht. Het gaat over het gebruik van hulpmiddelenfiches bij aanvraag van hulpmiddelen, inclusief de doelgroepen van de hulpmiddelenfiches. 

  Doordat deze werkwijze nu bijna een jaar geldt, geeft dit de mogelijkheid om zaken die nog moeilijk blijken en zaken die inmiddels bijgestuurd zijn, aan bod te laten komen. Er is mogelijkheid om vragen te stellen.

  Het VAPH beveelt deze opleiding ten zeerste aan aan alle MDT-medewerkers die hulpmiddelen adviseren. MDT-medewerkers die de opleiding al eerder volgden, hoeven de opleiding niet opnieuw te volgen. 

  U vindt de opname van de webinar onder de tab 'Verslag'.

  Inschrijven