Digitaal vragenmoment module A - 27 mei 2024

  Intro
  -

  Dit vragenmoment is bedoeld voor MDT-medewerkers die een of meerdere e-learnings over module A doorlopen hebben en nog vragen hebben bij de vernieuwde module A of de e-learnings.

  Het vragenmoment vindt digitaal plaats via Google Meet. Ongeveer een week voor het vragenmoment ontvangt u een link met de uitnodiging om te kunnen deelnemen. Schrijf u dus ten laatste een week voor het vragenmoment in.

  Programma

  Bij uw inschrijving krijgt u een link naar een formulier om uw vragen door te geven. U dient uw vragen best ten laatste een week voor het vragenmoment in. Tijdens het vragenmoment worden de ingestuurde vragen over module A besproken en beantwoord. De vragen van alle vragenmomenten worden gebundeld in een FAQ. Die zal na afloop van alle vragenmomenten op de website gepubliceerd worden.

  Uiteraard is er ook ruimte om tijdens het vragenmoment nog bijkomende vragen te stellen. Die vragen worden in de mate van het mogelijke onmiddellijk beantwoord. Waar dat niet mogelijk is, zal de vraag via de FAQ beantwoord worden.

  Inschrijven