10 augustus 2022

Stel u kandidaat voor de federale prijs armoedebestrijding 2022: thema digitale inclusie

Nog heel wat mensen ondervinden moeilijkheden in tal van dagelijkse activiteiten omdat ze over onvoldoende digitale tools of vaardigheden beschikken. Het is van belang om alle burgers digitaal te ondersteunen, zodat iedereen volwaardig kan deelnemen aan de maatschappij. Daarom is digitale inclusie het thema van de 14e federale prijs armoedebestrijding.

De voorgestelde projecten moeten tot doel hebben ongelijkheid rond digitale competenties weg te werken of te helpen bij het gebruik van essentiële digitale diensten.

Nam uw organisatie een initiatief rond digitale inclusie? Dan kunt u uw kandidatuurdossier indienen tot 5 september 2022 via www.armoedeprijs.be(opent nieuw venster). U vindt er ook meer info over het verloop van de prijs en het reglement.

De federale prijs armoedebestrijding is een initiatief van POD Maatschappelijke Integratie, Armoedebestrijding, Sociale Economie en Grootstedenbeleid(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen