29 september 2022

VLAIO, VLHORA en In4Care organiseren turbogesprekken om ideeën in de zorg te boosten

Wilt u als zorgorganisatie of bedrijf digitale technologie zoals AI, VR, AR ... toepassen om werk werkbaarder te maken, om de kwaliteit van de zorg te verhogen, om de patiëntveiligheid te optimaliseren …? En worstelt u daarbij nog met een aantal uitdagingen? Dan helpen de turbogesprekken u zeker verder.

VLAIO, VLHORA en In4Care brengen de juiste experten samen om uw ambitieuze plannen in een-op-eengesprekken te bespreken. Door te luisteren naar verschillende expertenvisies op uw verhaal doet u heel wat kennis op over digitale technologie in de zorgsector en krijgt u antwoorden op vragen als:

  • Hoe haalbaar is mijn idee?
  • Welke technologie is daarvoor geschikt?
  • Wat zijn mogelijke opportuniteiten en valkuilen?
  • Hoe, waar en wanneer begin ik er dan best aan?
  • Bij wie kan ik terecht voor verder advies?

Lees er meer over op de website van VLAIO(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen