19 december 2022

Neem een gratis abonnement op het vernieuwde magazine Sterk

Sterk, het driemaandelijks magazine van het VAPH, werd vernieuwd. Sterk brengt verhalen van en voor mensen met een handicap. U vindt er info en inspiratie over wat het VAPH voor u kan betekenen. Het magazine kreeg nieuwe vaste rubrieken en ook de lay-out werd aangepast. 

Sterk is en blijft een papieren magazine. Dat is een bewuste keuze, omdat nog niet iedereen digitaal mee is en Sterk voor iedereen toegankelijk wil zijn. Bovendien lezen heel wat mensen nog altijd liever op papier dan op een scherm. 

Maar Sterk wil ook vriendelijk zijn voor het milieu. Daarom kiezen we voor gerecycleerd en dunner papier, voor plantaardige inkt en voor een zo duurzaam mogelijke verzending.

We willen ook ons lezersbestand actualiseren om zo efficiënt mogelijk te kunnen drukken. Daarom vragen we aan alle lezers om opnieuw een abonnement te nemen op Sterk. Alleen als u zich opnieuw abonneert, blijft u ons magazine ontvangen. Zo weten we zeker dat iedereen ons magazine nog steeds graag leest en drukken we geen overbodige exemplaren. 

Leest u Sterk graag of wilt u kennismaken met ons magazine? Neem dan snel een abonnement. Abonneren is uiteraard gratis en kan eenvoudig door uw gegevens in het formulier in te vullen. Veel leesplezier! 

Benieuwd naar de vernieuwde Sterk? Het decembernummer, dat eind december verschijnt, pakt uit met een uitgebreid dossier over architectuur. Experts, zorgaanbieders en mensen met een handicap vertellen hoe gebouwen voor meer welbevinden, autonomie en veiligheid kunnen zorgen. U leest er ook hoe een ‘persoonsvolgend budget na jeugdhulp’ voor een vlotte overgang van minder- naar meerderjarigheid kan zorgen voor jongeren met een handicap. En u vindt er ook meer informatie over hoe een gebruikersvereniging met een infoloket u concreet kan helpen. 

Bekijk de decembereditie van Sterk online

[[{"fid":"50831","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Cover sterk nummer 44","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Cover sterk nummer 44","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"Cover sterk nummer 44","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]