24 januari 2023

Infovisie MagaZIEN is vernieuwd

Infovisie MagaZIEN is een magazine over technologie voor mensen met een leesbeperking. Het magazine geeft informatie over geavanceerde hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden en mensen met een andere leesbeperking: artikels, productvergelijkingen, besprekingen van nieuwe hulpmiddelen, apps en technische fiches.

Tot eind 2022 (jaargang 36) verscheen het magazine om de drie maanden. Vanaf 2023 (jaargang 37) verdwijnt de betalende zwartdruk van Infovisie MagaZIEN. In de plaats daarvan verschijnen jaarlijks zes gratis elektronische publicaties:

  • Midden februari, juni en oktober verschijnt een tijdschrift 'Infovisie MagaZIEN' met artikels en testverslagen (zoals tot eind 2022). Van die drie edities zal ook een gesproken daisyversie beschikbaar zijn tegen een abonnementsprijs van 30 euro. 
  • Midden april, augustus en december verschijnt een nieuwsbrief 'Infovisie Flash' met enkel korte nieuwsberichten

Zowel het tijdschrift als de flash worden via e-mail verzonden. U kunt zich aanmelden door te mailen naar koc@vaph.be.

Het jaar 2023 wordt een overgangsjaar waarin de nieuwe elektronische aanpak geƫvalueerd zal worden.

Lees alle nieuwsberichten