16 februari 2023

Abonneer u op het gratis VAPH-magazine Sterk

Sterk, het driemaandelijks magazine van het VAPH, brengt verhalen van en voor mensen met een handicap, en wil ze informeren en inspireren over wat het VAPH voor hen kan betekenen. 

Sterk is een papieren magazine. Een bewuste keuze, omdat nog niet iedereen digitaal mee is en Sterk voor iedereen toegankelijk wil zijn. Bovendien lezen heel wat mensen nog altijd liever op papier. 

Wilt u Sterk graag lezen? Neem dan snel een abonnement. Het is ook mogelijk om meerdere exemplaren te ontvangen als u Sterk wilt verspreiden op uw werk. 

Abonneren is gratis en kan eenvoudig door uw gegevens hier in te vullen. Veel leesplezier! 

Benieuwd naar Sterk? Het laatste nummer, dat eind december verscheen, pakte uit met een uitgebreid dossier over architectuur. Experts, zorgaanbieders en mensen met een handicap vertellen hoe gebouwen voor meer welbevinden, autonomie en veiligheid kunnen zorgen. U leest er ook hoe een ‘persoonsvolgend budget na jeugdhulp’ voor een vlotte overgang van minder- naar meerderjarigheid kan zorgen voor jongeren met een handicap. En u vindt er ook meer info over hoe een gebruikersvereniging met een infoloket personen met een handicap concreet kan helpen. 

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen