23 maart 2023

ICIC23: International Conference on Integrated Care

Van 22 tot en met 24 mei zal de International Conference on Integrated Care (ICIC) plaatsvinden in Antwerpen. De organisatie ligt bij de International Foundation on Integrated Care(opent nieuw venster) in samenwerking met het Agentschap Zorg en Gezondheid. 

De vorige editie in Odense, Denemarken, mocht een 800-tal personen verwelkomen. Uit alle uithoeken van de wereld worden op de conferentie  bevindingen en initiatieven uitgewisseld rond geïntegreerde zorg.

Wilt u als burger, gebruiker of organisatie graag meer weten over geïntegreerde zorg? Ondersteunt uw organisatie cliënten in het zorg- en welzijnsaanbod via doorverwijzing of samenwerking? Werkt u vaak samen met organisaties en mensen buiten uw eigen sector? Wilt u graag meer weten over wat anderen doen rond geïntegreerde zorg? Of hebt u als organisatie vragen, ideeën of ervaringen die u wilt voorleggen aan een breed, internationaal publiek? … Dan is deze conferentie zeker een bezoek waard!

Naast heel wat andere interessante bijdragen uit binnen- en buitenland, levert ook het VAPH een bijdrage aan het programma: we brengen een presentatie over de tools die ontwikkeld werden binnen het UNIC-project, en werken mee aan een presentatie over de Academische Werkplaats Deïnstitutionalisering.

Lees meer over ICIC23 op de website van Zorg & Gezondheid(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten