5 april 2023

Presentatie webinar ‘persoonsvolgend budget na jeugdhulp’

Op 23 maart 2023 vond de webinar (online infosessie) ‘persoonsvolgend budget na jeugdhulp’ plaats. Die webinar werd niet opgenomen, maar de presentatie die tijdens de webinar getoond werd, werd op de website van het VAPH gepubliceerd. U kunt ze ook vinden via de zoekfunctie op de website door te zoeken op ‘presentatie persoonsvolgend budget na jeugdhulp’.

In de presentatie wordt op verschillende plaatsen gelinkt naar de website van het VAPH, zodat het steeds duidelijk is waar er meer informatie over een bepaald onderwerp gevonden kan worden. U vindt in de presentatie ook welke diensten van het VAPH u met welke vragen verder kunnen helpen en hoe u die kunt bereiken.

Het is daarnaast ook onze bedoeling om de infosessies rond het PVB na jeugdhulp jaarlijks te organiseren. We houden u op de hoogte via het Nieuws voor professionelen.

Bekijk de presentatie

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen