25 mei 2023

Opname en presentatie webinar model-IDO RTH en model-IDO MFC-PAB

Op 11 mei 2023 vonden de webinars Modeldocument individuele dienstverleningsovereenkomst (IDO), versie rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) en versie multifunctioneel centrum-persoonlijke assistentiebudget (MFC-PAB) plaats. 

Daarin werd er geïnformeerd over de meerwaarde van de modeldocumenten, hoe ermee aan de slag te gaan en werden enkele concrete aspecten toegelicht.

Zowel de modeldocumenten, de opname van de webinar, de presentatie die getoond werd tijdens de webinar als de veelgestelde vragen vindt u ondertussen op:

Later zal op die webpagina's ook nog een versie van de opname beschikbaar gesteld worden met ondertiteling en een versie met Vlaamse Gebarentaal (VGT). U zult daarover geïnformeerd worden via de nieuwsbrief.

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen