15 juni 2023

Beurzen voor eerstelijnsprofessionals uit de welzijn- en de zorgsectorProjectoproep

Het Fonds Daniël De Coninck, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, steunt eerstelijnsprofessionals uit de welzijn- en zorgsector. Er is een nieuwe projectoproep gelanceerd om nieuwe of versterkte vormen van samenwerking tussen eerstelijnsactoren te steunen. De beurzen gaan naar een individu dat nieuwe kennis wil opdoen of ontwikkelen door (actie-)onderzoek te doen of een studie- of immersiereis te ondernemen. 

De verworven kennis moet een directe en concrete impact hebben op de professionele activiteit van de aanvrager en van concreet belang zijn voor personen met een zorg- en ondersteuningsnood en voor het interdisciplinaire netwerk rondom de aanvrager. 

Concreet:

  • Budget tussen 500 en 35.000 euro.
  • Deadline voor aanvraag: 28 augustus 2023

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een online aanvraag in het Nederlands (als individu of organisatie) indienen. Controleer voordat u een aanvraag indient zorgvuldig de ontvankelijkheids- en selectiecriteria.

Meer info: 

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen