15 juni 2023

EASPD Innovation Awards 2023

Het VAPH wil u informeren over de EASPD Innovation Awards 2023. De European Association of Service providers for Persons with Disabilities (EASPD) wil met die awards innovatieve praktijken door sociale dienstverleners in de kijker zetten en waarderen.

Hebt u een innovatief project dat u graag wilt delen met andere dienstverleners over de grenzen heen en wilt u de kans krijgen om dat project en uw organisatie te promoten op een internationaal platform? Dan kunt u uw project aanmelden tot 1 juli 2023.

Een jury kiest vervolgens de 5 winnaars, die een reisbeurs ontvangen om hun project voor te stellen en hun prijs in ontvangst te nemen op de EASPD International Conference on Social Innovation in Helsinki, Finland (12-13 oktober 2023). 

Meer informatie over de deelnamevoorwaarden en het aanmeldingsformulier vindt u op de website van de EASPD(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen