15 juni 2023

Onderzoek naar kwaliteitsvol onderwijs voor kinderen met een ernstige meervoudige beperkingOproep deelname aan onderzoek

De KU Leuven en de UAntwerpen voeren een onderzoek naar kwaliteitsvol onderwijs voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Het VAPH volgt dat onderzoek mee op vanwege het belang van kwaliteitsvol onderwijs en de samenwerking met welzijn.

In deze fase van het onderzoek wordt getracht om een geïntegreerd onderwijs- en zorgplan op te stellen voor een kind met een ernstige meervoudige beperking. Er zal een traject aangegaan worden met het kind met een ernstige meervoudige beperking, zijn ouders en interne of externe partners die al instaan of zouden kunnen instaan voor een passend onderwijs- en zorgaanbod.

Kent u een gezin met een kind met een ernstige meervoudige beperking dat op dit aanbod zou willen ingaan? Dan mag u altijd contact opnemen met de onderzoekers via emma.vanroye@kuleuven.be, 016 37 65 68.
 

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen