7 september 2023

Onder de motorkap van Alivia: wegwijs in de technische ontwikkeling

Het team Eerste lijn van het Departement Zorg werkt aan een digitaal zorg- en ondersteuningsplan. Dat project kreeg de naam Alivia. 

Alivia wordt een mobiele app en webtoepassing om een digitaal zorg- en ondersteuningsplan op te maken, aan te vullen en te raadplegen. Overal toegankelijk voor de persoon met een zorgnood, diens mantelzorger(s) en het zorgteam van zorgverleners en welzijnswerkers die de persoon bijstaat. 

De technische ontwikkeling van Alivia wordt begeleid door Nik Silverans en Niels Vandevenne van Digitaal Vlaanderen. Zij maken ons op de website van het Departement Zorg wegwijs in de technische ontwikkeling van Alivia.

Lees meer(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen