20 oktober 2023

Studiedag Vlaamse Toezichtcommissie27 november 2023

Op maandag 27 november organiseert de Vlaamse Toezichtcommissie voor de verwerking van persoonsgegevens (VTC) een gratis studiedag voor alle functionarissen voor gegevensbescherming van Vlaamse instanties. Andere personen die een DPO-functie uitoefenen zijn ook welkom (adjunct-DPO, privacy officer Vlaanderen Connect).

De studiedag vindt plaats van 9.00 tot 18.00 uur in het Consciencegebouw in Brussel, Koning Albert II laan 15 (nabij Brussel-Noord). U bent welkom vanaf 8:30 uur.

De dag wordt opgesplitst in een plenair gedeelte in de voormiddag en een gedeelte in werkgroepen in de namiddag waarbij de functionarissen kunnen kiezen bij welke werkgroepen ze aansluiten naargelang hun interesse.

Inschrijven kan tot 13 november. Meer informatie vindt u op https://overheid.vlaanderen.be/digitale-overheid/studiedag-vtc-27-november-2023/dpo-studiedag-vtc-27-november-2023(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen