23 november 2023

Vorming dementie en een verstandelijke beperking

Het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en de Regionale Expertisecentra Dementie plaatsen dementie op de maatschappelijke agenda, om de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving te behouden en te verbeteren. Ze ontwikkelen en delen hun expertise via vorming, intervisie, coaching en advies.

De waaier aan vormingen in hun aanbod biedt kapstokken aan rond tal van thema’s waaronder ‘dementie bij mensen met een verstandelijke beperking’. Wilt u over dat thema meer weten, schrijf u dan in voor de vorming op 1 december in Dendermonde: Dementie en een verstandelijke beperking - 1/12/23 - Expertisecentrum Dementie Vlaanderen(opent nieuw venster).

Benieuwd naar hun volledig vormingsaanbod? Kijk dan eens op https://infocentrum.dementie.be/(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen