30 november 2023

Webinar ‘Zorgraden, VAPH en Opgroeien slaan de handen in elkaar’30 januari 2024 van 14 tot 16 uur

Op 30 januari 2024 organiseert VIVEL het webinar ‘Zorgraden, VAPH en Opgroeien slaan de handen in elkaar’. Het webinar wordt georganiseerd naar aanleiding van de hervorming van de zorgraden. Actoren uit de sector van het VAPH, van Opgroeien, en ook leden van de zorgraden kunnen deelnemen aan het webinar.

Deelnemers kunnen tijdens het webinar ontdekken hoe het eerstelijnslandschap gestructureerd is, wat een zorgraad is, hoe die werkt en waarom de samenwerking tussen VAPH, Opgroeien en zorgraden belangrijk is. Ter inspiratie getuigen vier zorgraden over hun goede samenwerkingen met VAPH en Opgroeien, waarbij ze enkele thema's uitlichten.

Samen met het Departement Zorg willen het VAPH en Opgroeien meer verbinding maken met de eerstelijn. Het is dan ook erg belangrijk dat de eerstelijnssector en de sectoren van het VAPH en Opgroeien goed vertrouwd raken met elkaar. Het webinar van 30 januari is daarvoor een eerste initiatief.

Schrijf u in voor het webinar(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen