11 januari 2024

Crisisinvesteringsplan: oproep MFCAanvraagformulieren gepubliceerd

Op 23 december 2023 informeerde het VAPH via infonota INF/23/37 de multifunctionele centra over de diverse acties en timing van het crisis- en investeringsplan jeugdhulp. Voor het VAPH wordt een budget voorzien voor bijkomende middelen voor versterking crisisjeugdhulp en een aantal tijdelijke én structurele versterkingen voor de MFC’s.

De nodige formulieren werden gepubliceerd op de website van het VAPH. Het gaat over de formulieren voor de aanvraag van crisisbegeleiding en crisisopvang, upgrade naar 6 - 7 nachten verblijf en uitbreiding verblijf of schoolvervangende dagopvang.

Voor de gerichte versterking wordt geen formulier gepubliceerd, maar zal het VAPH de nodige informatie bijvoegen bij het voorstel van erkenning.

Naar het formulier ‘Aanvraag van crisisbegeleiding en crisisopvang
Naar het formulier ‘Aanvraag upgrade naar 6 tot 7 nachten verblijf’
Naar het formulier ‘Aanvraag van schoolvervangende dagopvang of verblijf’

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen