25 januari 2024

Module A in Mijn VAPH

Naar aanleiding van infonota INF/24/02 kregen we de vraag hoe lang de informatie in oude modules A (in Helios) beschikbaar blijft na de oplevering van de nieuwe module A in mijnvaph.be. Het antwoord daarop is als volgt:

Reeds verzonden modules A gaan altijd beschikbaar blijven. Modules A die op 8 maart nog in opmaak zijn, blijven raadpleegbaar tot en met donderdag 30 mei 2024 om 16 uur. Als u op die dag de informatie nog niet hebt kunnen overzetten naar de nieuwe module A in mijnvaph.be, dan kunt u op 30 mei een pdf downloaden van de reeds ingevoerde gegevens en die informatie later nog overnemen in de nieuwe module A.

Vanaf 31 mei 2024 zullen oude modules A die bij de oplevering van de nieuwe module (op 8 maart) nog in opmaak waren, geschrapt worden.

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen