11 januari 2024

Waarderingsplatform en ‘Zorgwijs en partners’

In 2024 start de pilootfase van het waarderingsplatform. Personen met een zorg- en ondersteuningsnood en hun omgeving zullen op een website hun ervaringen en waarderingen voor een zorgvoorziening op een respectvolle manier kunnen uiten.

De Vlaamse Regering stelde eind december het tijdelijke consortium ‘Zorgwijs en partners’ aan voor het operationeel beheer van dat waarderingsplatform tijdens de pilootfase van 2 jaar. Het consortium bestaat uit de organisaties PVBWijzer, Gezinsbond, Vlaamse Ouderenraad, Zorgnet-Icuro, CM, Solidaris, LM en NZVL. Zij vertegenwoordigen samen de gebruikers en zorgaanbieders van de 4 sectoren ouderenzorg, kinderopvang, jeugdhulp en VAPH.

Meer informatie vindt u op deze webpagina van het departement Zorg(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten