7 maart 2024

BLENDER 2024 - Verken mee de ontwikkelingen in digitale dienstverlening, hulp en zorgNetwerkmoment voor hoger onderwijs, kenniscentra, werkveld en overheid - 12 maart 2024 - Antwerpen

Tijdens BLENDER 2024 ontdekt u de toekomst van online en blended werken in het welzijnswerk en de geestelijke gezondheidszorg. 

Het welzijnswerk en de geestelijke gezondheidszorg zetten volop in op online en blended vormen van dienstverlening, hulp en zorg. Onderzoek en ontwikkeling spelen een cruciale rol in die evolutie door te werken aan duurzame innovatie en een toegankelijk en hoogwaardig aanbod.

Tijdens de netwerkdag op 12 maart komen professionals van verschillende werkterreinen samen, waaronder medewerkers uit het werkveld, onderzoekers en ontwikkelaars uit hoger onderwijs en kenniscentra en vertegenwoordigers van de overheid. Iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in de ontwikkeling van online en blended benaderingen in welzijnswerk en geestelijke gezondheidszorg is van harte welkom.

Schrijf u in voor BLENDER 2024(opent nieuw venster)

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen