21 maart 2024

Internationale Vereniging voor Ruggenmergletsels (ISCoS) - Jaarlijkse wetenschappelijke bijeenkomst22–25 september 2024 - Flanders Meeting and Convention Center, Antwerpen - Vroegboekkortingen beschikbaar

Neem deel aan de jaarlijkse bijeenkomst van de Internationale Vereniging voor Ruggemergletsels (ISCoS) als u geïnteresseerd bent in de preventie, onderzoek, behandeling of revalidatie van personen met letsels aan het ruggenmerg.

De jaarlijkse bijeenkomst brengt onder meer verpleegkundigen, neurologen, neurochirurgen, traumachirurgen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, ergotherapeuten, orthopedisch chirurgen, psychologen, sporttherapeuten en urologen samen.

Het programma van 2024 moedigt de deelnemers die nieuwe innovaties binnen hun vakgebied onderzoeken aan om kennis en ervaring uit te wisselen. U kunt op deze internationale bijeenkomst een presentatie geven door voor de verlengde deadline van 1 april 2024 een samenvatting in te dienen. Op https://iscosmeetings2024.org/(opent nieuw venster) vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen