21 maart 2024

Vorming suïcidepreventie binnen de VAPH-sector

Komt u als organisatie soms in contact met suïcidale cliënten? Voelen medewerkers zich niet altijd thuis in dat thema? Suïcidepreventie is dan wel een taak van iedereen, maar dat is zeker geen evidente opdracht.

De suïcidepreventiewerking van de Centra Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) kan uw organisatie daarbij ondersteunen en samen met u aan de slag gaan rond een suïcidepreventiebeleid. Daarnaast kunnen ze medewerkers vormen in het begeleiden van suïcidale cliënten, enerzijds via vormingen in open aanbod(opent nieuw venster), anderzijds via een vorming op maat, afgesteld op de doelstellingen, verwachtingen en doelgroep van uw organisatie.

Meer informatie en de contactgegevens van de CGG-SP per provincie, vindt u op de website van de Zelfmoordlijn 1813(opent nieuw venster).

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen