25 april 2024

Waarderingsplatform voor organisaties voor zorg en ondersteuning beschikbaar

Het waarderingsplatform voor gebruikers van organisaties in de zorg en ondersteuning is beschikbaar. Dit platform nodigt gebruikers uit om hun waardering online te delen, en dit voor organisaties binnen de vier betrokken sectoren (namelijk ouderenzorg, kinderopvang, jeugdhulp en personen met een handicap). 

De lancering van het platform gebeurt via een pilootfase van 2 jaar, waarbij het operationele beheer van dit platform werd toegewezen aan een consortium, aangeduid door de Vlaamse overheid. Gedurende deze periode zal er actief ingezet worden op verschillende initiatieven om het platform verder te verbeteren 

Dus, bent u een gebruiker die een organisatie voor zorg en ondersteuning wenst te waarderen? Dan kunt u hier(opent nieuw venster) terecht.

Bent u een organisatie die nog niet zichtbaar is op het platform maar toch wenst deel te nemen? Stel u dan kandidaat via het inschrijvingsformulier(opent nieuw venster)

Voor andere vragen kunt u steeds terecht bij contact@waarderingsplatform.be.

Lees alle nieuwsberichten