25 juni 2024

Langere verwerkingstijd van bezorgde documenten

De huidige drukte veroorzaakt bij het VAPH een iets langere verwerkingstijd van documenten die u aan het VAPH bezorgt in het kader van uw persoonlijke-assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend-budget (PVB) dan in de rest van het jaar. Het kan dus zijn dat u een paar dagen langer dan gewoonlijk moet wachten op de terugstorting van ingediende kosten, of het goedkeuren van overeenkomsten etc. Ook kan het langer duren vooraleer u van ons een antwoord krijgt op uw vraag per mail of via het contactformulier op onze website.

Het VAPH respecteert echter altijd de richtlijn dat uiterlijk 30 dagen na ontvangst en goedkeuring van uw ingediende kostenstaat uw kosten terugbetaald worden via de aparte PAB- of PVB-rekening. Documenten digitaal bezorgen via het e-loket mijnvaph.be resulteert nog altijd in de snelste verwerkingstijd.

Lees meer over persoonlijke budgetten

Lees alle nieuwsberichten