Kostprijs
Prijs op aanvraag
Laatst aangepast
Vergrotingssysteem

Beschrijving zoals vermeld bij Babbage 2022
De eSight 4 is een vernieuwend product op het gebied van low vision hulpmiddelen. Het is niet zo zeer, zoals veel andere wearables een voorleesapparaat, maar werkt als het ware als een echte bril. Doordat het zo is ontworpen dat de gebruiker mobiel blijft, is het een perfecte oplossing voor vele situaties waarbij de gebruiker bewegingsvrijheid nodig heeft.
Optimaal draagcomfort

Makkelijk bedienbaar
Multifunctioneel

Aan de hand van beelden die worden vastgelegd door de camera, worden deze geoptimaliseerd voor de gebruiker. Hierdoor worden verschillende details die voorheen onduidelijk waren weer scherp en goed zichtbaar. Doordat het zo is ontworpen dat de gebruiker mobiel blijft, is het een perfecte oplossing voor vele situaties waarbij de gebruiker bewegingsvrijheid nodig heeft. Daarnaast word elke handeling die wordt uitgevoerd weergegeven in spraak, waardoor het voor de gebruiker minder intensief wordt om door de instellingen te lopen.

Voor wie is de eSight 4?
eSight verbetert het zicht van mensen met verlies van centraal zicht, wazig zicht, blinde vlekken en meer. De typische eSight-drager heeft een natuurlijke gezichtsscherpte tussen 20/60 en 20/800. eSight-gebruikers zijn vaak slechtziendheid vanwege verschillende ernstige oogaandoeningen waaronder maculaire degeneratie, de ziekte van Stargardt en diabetische retinopathie.

Eigenschappen van de bril
Uitgerust met camera en 2 OLED schermen
Systeem is in bril geïntegreerd daardoor makkelijk te richten door naar plaats of object te kijken
Makkelijk in te stellen door voorgeprogrammeerde filters
Optimaal draagcomfort
Halo band zorgt voor stabiliteit
Schermen zijn makkelijk omhoog te kantelen door de gepatenteerde Bioptische tilt.
Makkelijk bedienbaar

In welke situaties is de eSight toepasbaar
Doordat de bril zo is ontworpen dat met mobiel blijft, is het in vele situaties toepasbaar en ben je niet gebonden aan een vaste werkplek. Niet alleen maakt dit het een goede oplossing voor bijvoorbeeld studenten die vaak van lokaal wisselen, maar ook voor mensen die werkzaamheden uitvoeren die niet op een computer uitgevoerd worden. De bril is spatwater en stofdicht, wat het een uiterst geschikt product maakt om ook buiten gedragen te kunnen worden.

Multifunctioneel
De bril kan worden aangesloten op verschillende apparaten zoals een televisie, een spelcomputer of computer. Hierdoor worden deze beelden direct gestreamd naar de schermen in de bril.

Het is ook mogelijk om op je mobiele telefoon een applicatie te downloaden van eSight. Hiermee kan je het scherm van je telefoon streamen naar de schermen in de bril. Daarnaast is het ook mogelijk via de applicatie om dat wat de gebruiker waarneemt naar een andere telefoon te streamen. Op die manier kan iedereen van een afstand meekijken als er hulp nodig is.
Specificaties:

Verstelbare armen, om de bril te personaliseren
2 losse batterijen, plus een ingebouwde batterij in het apparaat
256 GB opslag
3 speakers de bril
Ingebouwde zaklamp
2 Oled schermen die op pupilafstand af te stellen zijn
18 megapixel camera 24x zoom
Productsoorten
Verkocht door
Babbage
Bovendonk 27, 4707 ZH Roosendaal, Nederland
Producent
eSight
1 Eglinton Ave Suite 401, M4P 3A1 Toronto, Canada
ISO-codes
22.03.09 - Loepen, lenzen en lenssystemen voor vergroting