HUMANWARE Victor Reader Stream 3 – nieuwe generatie

Kostprijs
Tussen 525.00 en 550.00 euro
Laatst aangepast
Daisyspeler

Daisy-speler en memorecorder
Deze digitale mediaspeler in zakformaat geeft je draadloze toegang tot online informatie
Met een volledig tactiele interface is de Victor Reader Stream 3 een draagbare digitale audiospeler waarmee je van je online boeken, kranten, webradio, muziek, podcasts en nog veel meer kunt genieten. De Stream is eenvoudig te gebruiken voor iedereen die blind is of leeft met een visuele beperking. De Stream bewaart al je media en geeft 15 uur batterijduur, waardoor je volop kunt genieten van je media-inhoud.

Met de Victor Reader Stream 3 kun je overal je boeken, muziek en meer mee naartoe nemen. Stel je voor dat je in staat bent om te luisteren naar de nieuwste romans, tijdschriften, of je favoriete muziek, podcasts, en je eigen spraakopnames, allemaal in de palm van je hand. Met zijn slanke, compacte ontwerp en makkelijk vast te houden randen geeft deze digitale mediaspeler je urenlang luisterplezier, waar je ook bent, en een superieure tekst-naar-spraak ervaring in meerdere talen.

De Victor Reader Stream combineert veelzijdigheid en gebruiksgemak en is speciaal ontworpen om lezen gemakkelijk te maken. De Stream is meer dan alleen maar een audiospeler: zijn draadloze mogelijkheden openen een wereld van mogelijkheden.

Deze nieuwe functies zullen uw Victor Reader Stream-ervaring nog aangenamer maken.
Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kunt u de Victor Reader nu aansluiten op draadloze luidsprekers, hoofdtelefoons of gehoorapparaten (indien compatibel).

USB-C poort
De USB-C-poort maakt het ook gemakkelijker om uw oplaadkabel aan te sluiten!

MTP-bestandsoverdracht en bruikbaar intern geheugen
De Stream heeft 16 gig (ongeveer 13 bruikbare) intern geheugen. Je kunt hem aansluiten op je computer, die hem herkent als apparaat en je in staat stelt om bestanden in het interne geheugen of op een SD-kaart te plaatsen. U kunt dus bestanden op het apparaat zetten zonder dat u een SD-kaart hoeft te gebruiken!
Betere ondersteuning voor SD-kaarten

U kunt nu kaarten met een maximale capaciteit van 1 TB gebruiken in de Victor Reader Stream. Dat is veel multimedia-inhoud!
Langere levensduur van de batterij

De Victor Reader Stream 3 heeft een interne batterij met een levensduur van meer dan 15 uur. De meeste gebruikers zullen een paar dagen vooruit kunnen zonder hun apparaat op te laden!

Betere luidspreker
De geluidskwaliteit is ook verbeterd dankzij een nieuwe luidspreker!

Vernieuwde menu’s
Het instellingenmenu is opnieuw ontworpen voor eenvoudigere navigatie. Gebruik de toetsen 4 en 6 om tussen opties te navigeren, en de toets Confirm om een submenu te openen. U hoeft niet meer meerdere keren op 7 te drukken!

Vernieuwde touch-interface
De gebruikersinterface is ook verbeterd. Maar maak u geen zorgen, als u al lange tijd gebruiker bent van de Victor Reader, zult u zich op vertrouwd terrein bevinden.
Productsoorten
Verkocht door
Optelec Nederland / Vispero
Pesetastraat 5A, 2991 XT Barendrecht, Nederland
Optelec België/ Vispero
Baron Ruzettelaan 29, 8310 Brugge, België
Sensotec (meerdere vestigingen)
Vlamingveld 8, 8490 Jabbeke, België
Worldwide Vision
Koperslagerij 15, 4762 AR Zevenbergen, Nederland
Brailleliga
Engelandstraat 57, 1060 Brussel, België
Slechtziend.nl
Van Heemstraweg 46B, 6658 KH Beneden Leeuwen, Nederland
Sensotec Nederland
Kastanjelaan 6, 3833 Leusden AN, Nederland
Producent
Humanware
2 Bullmatt Business Centre, Northampton Road, Rushden, Northamptonshire NN10 6AR, Verenigd Koninkrijk
ISO-codes
22.18.03 - Geluidopname- en -afspeelapparatuur