Kostprijs
Tussen 1300.00 en 1400.00 euro
Laatst aangepast
Brailletoetsenbord

Braille toetsenbord voor de mobiele telefoon of tablet.

Met de EasyLink12 Touch kan men boeken lezen, muziek luisteren, afspraken en contacten beheren, e-mails lezen en schrijven.
Waar men ook is, de EasyLink12 Touch werkt naadloos met iPhone, iPad en iPod en zorgt voor brailletoegang tot duizenden apps.

Naast de zes braille invoertoetsen, twee navigatietoetsen en één joystick, heeft de EasyLink12 Touch 12 braillecellen met aanraak cursorrouting.
Door de vinger naar boven te bewegen wordt de cursorrouting geactiveerd. Via Bluetooth wordt de EasyLink12 Touch met het apparaat verbonden.

De EasyLink12 Touch kan ook zonder gekoppeld apparaat werken; er is een opslagcapaciteit van 500 karakters om korte notities te maken.

Trainingen met Apple iPhone en iPad

De EasyLink12 Touch werkt met Apple producten. Deze Apple producten zijn populair vanwege de toegankelijkheid met VoiceOver.
Naast de spraak van VoiceOver kunnen de iPhone en iPad gekoppeld worden aan een leesregel. Om optimaal gebruik te maken van deze combinatie biedt Optelec de training 'Gebruik van iPhone / iPad met een leesregel'. Het gaat om leesregels met Bluetooth mogelijkheid zoals de ALVA BC640, Esys12, EasyLink12 (Touch) en de Baum Pronto. Kennis van VoiceOver is niet noodzakelijk maar is wel aanbevolen.

Specificaties
notitiefunctie voor 500 karakters
draadloze braille invoer via Bluetooth
twaalf braillecellen
navigatie met twee braille navigatietoetsen en één joystick
batterijgebruik: twaalf uur continue gebruik
standby tijd: enkele weken
laadtijd: drie uur
werkt samen met iOS 5, 6 en 7. Ondersteuning voor Android volgt
afmetingen: 15 x 9,6 x 2,1 cm
gewicht: 260 gram
Media
Verkocht door
Optelec België/ Vispero
Baron Ruzettelaan 29, 8310 Brugge, België
Producent
Optelec Nederland / Vispero
Pesetastraat 5A, 2991 XT Barendrecht, Nederland
ISO-codes
22.24.21 - Telefoonaccessoires