19 mei 2022

Interactieve wegwijsbrochures

Wilt u een persoon met een handicap en zijn netwerk in één oogopslag laten kennismaken met de ondersteuning die het VAPH biedt en wat die voor hen kan betekenen? Zonder hen meteen alle details te laten lezen?

Aan de hand van de interactieve wegwijsbrochures kunt u hen wegwijs maken in het VAPH-ondersteuningsaanbod. In de brochures staan korte omschrijvingen van de ondersteuningsvormen, verduidelijkt met voorbeelden, getuigenissen, filmpjes enzovoort. 

Wie meer informatie wilt over een bepaalde ondersteuningsvorm, welke voorwaarden er zijn en hoe de ondersteuning moet aangevraagd worden, kan vanuit de interactieve wegwijsbrochure doorklikken naar de informatie op onze website. Ze komen dan meteen op juiste plaats op de website terecht.

De interactieve wegwijsbrochures zijn ook handig voor intermediairen uit de welzijnssector of eerstelijn om zich vertrouwd te maken met de ondersteuning van het VAPH; ze kunnen ingezet worden als e-learningtool voor studenten enzovoort.

Naar de interactieve wegwijsbrochures