23 maart 2023

Vernieuwde brochure ‘Wegwijs in het persoonsvolgend budget’

Wat is een persoonsvolgend budget (PVB), wie komt ervoor in aanmerking, hoe kunt u het aanvragen …? Een antwoord op die en nog meer vragen vindt u niet alleen op de VAPH-website, maar ook in de brochure ‘Wegwijs in het persoonsvolgend budget’.

De brochure werd recent herwerkt en is nu opnieuw beschikbaar.

U kunt de brochure online raadplegen en gratis bestellen. De brochure is ook in gesproken vorm verkrijgbaar.

[[{"fid":"52569","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"cover van de brochure 'Wegwijs in het persoonsvolgend budget'","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"cover van de brochure 'Wegwijs in het persoonsvolgend budget'","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"cover van de brochure 'Wegwijs in het persoonsvolgend budget'","style":"width: 20%","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Bekijk alle brochures van het VAPH