8 februari 2024

Oproep: Projecten voor ondersteuning personen met een (vermoeden van) handicap in gevangenissenInfonota INF/24/06

In het kader van de crisis binnen de meerderjarigenzorg VAPH maakt de Vlaamse Regering 7 miljoen euro vrij voor een aantal acties. De crisis gaat over de grote moeilijkheden die er zijn om passende oplossingen te vinden voor personen met complexe ondersteuningsnoden. Een van die acties is het uitbreiden van intrapenitentiaire zorg en ondersteuning aan personen met een (vermoeden van) handicap in gevangenissen.

Wilt uw organisatie zich kandidaat stellen voor de uitbouw van een project binnen gevangenissen, dan dient u een aanvraag in via volgend formulier. U bezorgt ons dat formulier via erkenningen@vaph.be ten laatste op 9 maart 2024.

Meer info leest u in infonota INF/24/06 - OPROEP: Projecten voor ondersteuning personen met een (vermoeden van) handicap in gevangenissen.

Lees alle nieuwsberichten voor professionelen