Hebt u een vraag?

  • Bel naar de VAPH-lijn op het nummer 02 249 30 00. Of stuur uw vraag via het formulier hieronder.
  • U kunt na afspraak langskomen op een zitdag in een kantoor van het VAPH.
  • Als professional, bijvoorbeeld als multidisciplinair team of als vergunde zorgaanbieder, kunt u met uw vraag terecht bij specifieke helpdesks.
Uw vraag

Hebt u een vraag over het persoonsvolgend budget voor meerderjarigen? Misschien vindt u al meteen een antwoord op uw vraag in de rubriek Persoonsvolgend budget of bij de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Hebt u een vraag over het persoonlijke-assistentiebudget voor minderjarigen? Misschien vindt u al meteen een antwoord op uw vraag in de rubriek Persoonlijke-assistentiebudget of bij de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Hebt u een vraag over noodprocedure of spoedprocedure? Misschien vindt u al meteen een antwoord op uw vraag in de rubriek Noodprocedure persoonsvolgend budget of in de rubriek Spoedprocedure persoonsvolgend budget. Of misschien vindt u een antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Hebt u een vraag over tegemoetkoming voor hulpmiddelen of aanpassing aan woning/wagen? Misschien vindt u al meteen een antwoord op uw vraag in de rubriek Hulpmiddelen en aanpassingen of bij de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Hebt u een dossier bij het VAPH? Stel dan uw vraag via het e-loket mijnvaph.be.

Ga naar Mijn VAPH